Belangrijke mededeling betreffende aankomend trainingsseizoen

Beste hondenliefhebber/ster,

 

Het spijt ons zeer u te moeten informeren over een recente ontwikkeling die van invloed is op ons geplande jachttrainingsseizoen. Sinds 1 maart van dit jaar zijn al onze trainingslocaties overgedragen aan een nieuwe terreinbeheerder, Staatsbosbeheer. Helaas hebben zij, na een verschil van inzicht en misverstand van onze zijde, al onze vergunningen voor trainen op de door hun (nieuw) beheerde locaties ingetrokken. Dit terwijl wij al ruim 20 jaar met veel plezier en ons altijd netjes aan de regels houdend daar onze trainingen verzorgd hebben. 

 

Dit onverwachte besluit heeft tot gevolg dat wij momenteel niet in staat zijn om trainingen te geven op onze vertrouwde locaties. Het vinden van nieuwe geschikte locaties vergt helaas meer tijd dan wij momenteel nog hebben voor de start van ons nieuwe trainingsseizoen. Hierdoor zijn wij, tot onze spijt, genoodzaakt u te informeren dat ons aankomende (zomer)trainingsseizoen geen doorgang kan vinden.

 

Wij begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is, en we delen uw frustratie over de onvoorziene omstandigheden. Wij werken echter hard om alternatieve oplossingen te vinden en nieuwe trainingslocaties te zoeken voor toekomstige seizoenen. We zijn vastberaden om onze trainingen voort te zetten en hopen op uw begrip en geduld gedurende deze overgangsperiode.

 

We zullen u via onze website op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en hopen u in de toekomst (weer) te mogen verwelkomen op vernieuwde locaties.

 

Wij hopen dat u nog in de gelegenheid bent om voor het aankomende trainingsseizoen een andere geschikte leuke andere trainingsgroep te vinden.

 

Onze oprechte excuses voor het ontstaande ongemak.

 

Met vriendelijke groet, namens de trainers,

 

Bestuur Stichting Jachthondentraining "De Utrechtse".