Informatie en aanmelden.

Hieronder vindt u informatie over de verschillende trainingen. Daarnaast kunt u zich op deze pagina gelijk aanmelden. Dat is wel zo handig en makkelijk!

 

Jachttraining op een positieve levert blije en vrolijke honden op. Met belonen bereik je meer dan met straffen. Dit motto is de leidraad in al onze trainingen. Je kunt bij ons je hond opleiden om actief te gaan jagen of om aan wedstrijden mee te doen. Onervaren honden en voorjagers starten op niveau 1 en kunnen doorgroeien naar niveau 4 of naar de Artemisgroep. Maar ook als je wekelijks een paar uurtjes met je hond in de natuur bezig wilt zijn is er ruimte binnen onze hondenschool. Voor pups en jonge honden zonder ervaring in de jachttraining geven wij speciale starterscurcussen. Oudere honden met enige ervaring kunnen in elke gewenste groep instromen. 

Zomertraining

In de zomerperiode bieden wij de zomertraining aan. Deze training is op de dinsdagavond en bestaat uit groepen van verschillende niveau's (afhankelijk van ervaring). Aan het eind van het trainingsseizoen hebben wij daarnaast een onderlinge wedstrijd met een barbeque.

Wintertraining

In de winterperiode (okt. t/m febr.) geven wij een wintertraining, als onderhoud voor u en uw hond. 

Er zal een wintertraining worden gegeven voor een tweetal groepen, te weten: een beginners/nieuwelingen groep en een gevorderden groep.

De trainingen worden gegeven op zondagen van 10.00 tot 11.45 uur door de trainers van jachthondentraining "De Utrechtse" .